Ziņas

BMW gatavo Mercedes AMG Black Series konkurentus

Ekstrēms BMW konceptauto
BMW 3,0 CSL Hommage
Prelūdija gaidāmajam M4 GTS

Līdz ar šo dramatisko konceptauto – BMW 3,0 CSL Hommage, BMW ikoniskais “Batmobilis” ir radīts no jauna, tikai  - 21.gadsimta gaumē.

Pagājušonedēļ notikušajā eksotisko auto izstādē Concorso d’Eleganza Villa d’Este klajā laistais BMW koncepts ir vienreizēja interpretācija par septiņdesmito gadu 3,0 CSL modeli, kura sacīkšu versijas tika sauktas par Batmobiļiem to ekstrēmās aerodinamiskās pakotnes dēļ.

Jaunais koncepts ir divdurvju kupeja, kas ir mazliet lielāka nekā M6. Tehniskie dati netiek atklāti, zināms vien, ka auto ir aizmugures piedziņa un 3,0 litru tilpuma sešcilindru benzīna motora un “e-boost” elektromotora hibrīdsistēma, nolūkā panākt straujāku paātrinājumu.

BMW apgalvo, ka šis projekts nonāks muzejā, taču mūsu avoti ziņo, ka tam varētu būt saikne ar bavāriešu autoražotāja nākotnes modeļiem. Sarunā ar BMW pārstāvjiem kļuvis zināms, ka 3,0 CSL Hommage signalizē par BMW M divīzijas apņēmību radīt ekstrēmākus, vieglākus auto, kas konkurētu ar Mercedes-AMG Black Series modeļiem.

Šādu stratēģiju atbalsta jaunais BMW M boss Franks van Mēls, kurš šajā amatā nonācis no Audi RS nodaļas.

Pirmais modelis, kas varētu atbilst šai stratēģijai ir topošais M4 GTS, kas tiks parādīts augustā, bet oficiāli laists klajā nākamā gada vasarā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.