Ziņas

Jaunais Toyota Hilux nonāk atklātībā

Toyota laiž klajā jauno Hilux pikapu
Jauns 2,7 litru tilpuma turbodīzelis
Eiropā pārdošanā nākamgad

Apsēstībai ar to, kāds būs jaunais Toyota Hilux, beidzot ir pienācis gals.

Japāņu autoražotājs ir laidis klajā jaunāko, astotās paaudzes Hilux modeli, kas šogad būs pieejams tikai Taizemes un Austrālijas tirgū, bet Eiropu sasniegs nākamgad.

Viens no leģendārākajiem Toyota modeļiem, Hilux kopš savas klajā laišanas 1968.gadā vairāk nekā 180 valstīs ir pārdots jau 16 miljonos eksemplāru. Desmitiem gadu ilgajā pastāvēšanas vēsturē Toyota Hilux ir iemantojis uzticama un izturīga auto tēlu.

Toyota norāda, ka jaunais modelis ir saglabājis Hilux pamatvērtības, papildinot tās ar lielāku komfortu pasažieriem un labākām gaitas un vadāmības īpašībām. Arī trokšņu izolācija ir kļuvusi labāka.

Jaunajam Hilux ir jauna rāmja konstrukcija un balstiekārta. Tiks piedāvāti trīs balstiekārtas veidi – standarta, augstas veikstpējas (smagām kravām) un komforta.

Zem motora pārsega – jauns 2,7 litru turbodīzelis ar 177 ZS un 450 Nm. Jaunajam Hilux ir arī jauna sešpakāpju automātiskā transmisija. Pieejama arī sešpakāpju manuālā pārnesumkārba.

Atkarībā no tirgus, jaunais Hilux tiks piedāvāts arī ar 160 ZS 2,4 litru turbodīzeli ar 400 Nm, kā arī 2,7 un 4,0 litru tilpuma benzīna motoriem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.