Ziņas

Honda paziņo jaunā Civic Type R cenas Latvijā

Civic Type R cena - no 35 480 eiro
Papildus pieejama GT aprīkojuma pakete
Latvijā no septembra

Honda informē, ka jaunais Civic Type R modelis būs pieejams Latvijā no 2015. gada septembra, un tā cena sāksies no 35 480 eiro.

Tiek ziņots, ka jaunais Type R modelis būs pieejams piecās atšķirīgās krāsās: „Championship White“, „Crystal Black“ (perlamutra), „Polished Metal” (metālika), „Brilliant Sporty Blue“ (metālika) un „Milano Red“.

Vienīgais izvēles aprīkojums papildus krāsai būs GT aprīkojuma pakete, kura pieejama par papildu 1 550 eiro.  Tā papildina auto ārieni ar sarkana noformējuma akcentiem bet aprīkojumā piedāvā priekšējos un aizmugures parkošanās sensorus, priekšējos lukturus ar krēslas sensoriem, automātiskos stikla tīrītājus ar lietus sensoriem un elektroniski pielokāmus durvju spoguļus.

GT aprīkojuma paketē ietilpst Garmin navigācijas sistēma (kurā iekļauti bezmaksas kartes atjauninājumi uz pieciem gadiem), kas iebūvēta standarta „Honda Connect“ informācijas un izklaides sistēmā (ar 320 vatu jaudu), automātisko divzonu klimata kontroles sistēmas gaisa kondicionētāju un sarkanu noskaņas apgaismojumu. GT aprīkojuma versijā ir uzlabots arī drošības aprīkojums.

Sacīkšu auto ikdienai

Jauno 2015. gada Civic Type R modeli darbina pilnīgi jauns, ar turbokompresoru aprīkots 2,0 litru VTEC TURBO benzīna dzinējs, kas nodrošina priekšpiedziņas segmentā nepārspētu sniegumu.

Ieskriešanās laiks no 0 līdz 100 km/h ir tikai 5,7 sekundes, kas ir lielākais paātrinājuma rādītājs priekšpiedziņas hečbeku vidū, un maksimālais ātrums, kur tas ir atļauts, sasniedz vismaz 270 km/h (167 jūdzes stundā)*. Lai vadītājam būtu vieglāk kontrolēt Type R jaudu, auto ir aprīkots ar speciāli tam izstrādātu Brembo bremžu komplektu.

Jaunajā Type R ieviesta jauna "+R" poga, ar kuru tiek palielināta dažādu šasijas un piedziņas sistēmu reaģētspēja. Rezultātā braukšanas pieredze ir vēl intensīvāka, kas ir piemērota trasei un kuru noteikti novērtēs īsteni sportiska braukšanas stila entuziasti, uzskata japāņu autoražotājs. 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.