Ziņas

Jaunais Volkswagen T6 nonāk atklātībā

Volkswagen prezentē sestās paaudzes Transporter
Atsvaidzināts dizains, plašāks aprīkojums
Cenas līdzīgas kā līdzšinējam modelim

Volkswagen laiduši klajā sestās paaudzes Transporter modeli, kas pazīstams arī kā T6. Pirms 65 gadiem, 1950.gadā klajā nāca pirmais šīs modeļu dinastijas pārstāvis, ko sauca par Type 2.

Jaunākās paaudzes modelis ir saglabājis sava priekšteča – T5 aprises un veidolu, taču mikroautobusa izskats atsvaidzināts ar asākām eksterjera dizaina līnijām un tādiem mūsdienīgiem elementiem kā, piemēram, LED lukturi.

Volkswagen ir modernizējuši arī T6 interjeru, kas vēl vairāk pielīdzināms vācu autoražotāja vieglajiem auto. Komforta un drošības aprīkojuma sarakstā ir apsildāms vējstikls, elektriski regulējams bagāžas nodalījuma vāks, adaptīvā kruīzkontrole, kā arī citas ekstras.

Līdzīgi kā tā priekšteči, arī jaunais Transporter būs pielietojams gan kā pasažieru, gan komercauto, piedāvājot neskaitāmas variācijas atbilstoši biznesa klientu vēlmēm.

Zem motora pārsega – jaunākās paaudzes 2,0 litru tilpuma TDI dīzeļdzinēji ar 84, 102, 150 un 204 ZS. Piedāvājumā būšot arī 2,0 litru tilpuma benzīna turbodzinējs ar 150 vai 204 ZS.

Lai atzīmētu jaunākās paaudzes modeļa klajā laišanu, VW piedāvās ierobežota skaita modeļu līniju, ko sauks par “Generation SIX". Tās pamatā būs Multivan Comfortline pasažieru versija ar LED lukturiem, hroma apdari, divu toņu krāsojumu, 18 collu diskiem un alkantaras apdari salonā, kā arī plašu komforta aprīkojuma sarakstu.

Bāzes modeļu cenas Vācijā būs, sākot no 23 035 eiro (bez PVN) par komercauto un no 29 952 (bez PVN) par Multivan.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!