Ziņas

Iznācis žurnāls WHAT CAR? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO

What Car? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO
Viss par šogad gaidāmajiem jaunajiem auto
Pieprasi Statoil degvielas uzpildes stacijās

Auto tirgotāji parasti nevēlas, lai pircēji par gaidāmajiem modeļiem uzzinātu pārāk ātri, jo tas var likt viņiem piedāvāt labāku cenu šobrīd viņu noliktavās esošajiem auto, savukārt pircēji var atlikt auto iegādi līdz brīdim, kamēr nebūs izmēģinājuši tā tikko klajā laisto, potenciālo konkurentu.

Tāpēc sadarbībā ar Swedbank un Statoil esam laiduši klajā ikgadējo žurnālu „What Car? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO”.

Tajā atradīsi informāciju par 100 jaunākajiem auto modeļiem, kas nāks klajā 2015./2016.gadā - sākot no mazauto un beidzot ar krosoveriem, apvidus un sporta auto.

Attēlus, spiegu foto un datorvizualizācijas papildina auto testi, cenas, pirkšanas padomi un ekspertu komentāri, lai tavs lēmums par jauna auto iegādi būtu tik kompetents, cik vien iespējams.

Žurnālu "What Car? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO" pieprasi visās STATOIL degvielas uzpildes stacijās.

Katram žurnāla īpašniekam - īpašs piedāvājums no BOSCH Car Service.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.