Ziņas

Kabrioleti, kurus iespējams nopirkt zem 10 tūkstošiem eiro

Kabrioletu meklēšana lietoto auto tirgū
Cena - līdz 10 tūkstošiem eiro
Whatcar.lv lietoto kabrioletu TOP 5

Saulainas dienas un arvien patīkamāka gaisa temperatūra liecina - kabrioletu sezona ir klāt.

Ir taču tik jauki nolaist jumtu un ļauties saules stariem siltā pavasara vai vasaras dienā, bet – ko darīt, ja ir ierobežots budžets? 

Jāņem vērā, ka tipiska Latvijas vasara ir īsa un kabrioleta audekla jumtam mūsu ziemās piedzīvotās gaisa temperatūru maiņas un sāls kaisīšanas tradīcijas varētu kļūt nopietns pārbaudījums.

Tāpēc daudzi meklē braucamos vienai sezonai, kurus pēc tam var nolikt garāžā vai mēģināt pārdot tālāk, īpaši neraizējoties par vērtības kritumu.

Whatcar.lv uzmeklēja piecus normālus kabrioletus, kurus ir iespējams iegādāties lētāk par 10 tūkstošiem eiro. Tiem pievienotas saites uz aprakstiem, kas satur plašāku informāciju par attiecīgo auto un ekspertu komentārus.


Audi A4 kabriolets

Komfortabls, četrvietīgs kabriolets ar vēl joprojām mūsdienīgu dizainu – par 10 tūkstošiem eiro var atrast ļoti labus eksemplārus ar plašāko aprīkojumu kāds bija šī modeļa ziedu laikos. Pieejams arī ar 3,0 litru tilpuma V6 motoru.

Lasi Audi A4 kabrioleta testu

BMW 3.sērijas kabriolets

Iepriekšminētā summa šķiet pietiekama, lai nopirktu 2005.gada izlaiduma BMW 330Ci (E46), kas iemieso braukšanas prieku. Četras sēdvietas, ādas salons, plašs aprīkojums, jaudīgs motors – un tam ir BMW logo. Ko vēl vairāk var vēlēties?

Lasi BMW 3.sērijas kabrioleta testu

Fiat 500C

Šī modeļa klasiskais dizains nozīmē, ka tas labi turēs savu tālākpārdošanas vērtību un jums nebūs jāraizējas par nākamā pircēja meklēšanu. Tas varbūt nav klasisks kabriolets, taču ļauj izbaudīt vēju matos, turklāt cenas ir pievilcīgas - 2009.gada izlaiduma 500C maksā ap 7 tūkstošiem eiro.

Lasi Fiat 500 testu

Porsche Boxster

Neticēsiet, bet arī Porsche Boxster jau var nopirkt zem 10 tūkstošiem eiro. Jā, tas nebūs pirmā svaiguma, taču tas vismaz būs ražots šajā gadsimtā un tas ir Porsche. Noteikti iesakām pirms iegādes pārbaudīt pie Porsche dīlera un noskaidrot iespējamos defektus un to novēršanas izmaksas. 

Lasi Porsche Boxster testu

Mercedes-Benz CLK

Līdzīgs stāsts, kā ar Boxster – mazliet zem 10 tūkstošiem eiro, taču ar nobraukumu pie 200 tūkstošiem un pirmo reģistrāciju pirms 10 gadiem. Tomēr, ja ir caurspīdīga servisa vēsture un tas ir piederējis rūpīgam saimniekam, vismaz vienu vai divas vasaras ar to vēl varēs braukt droši.

 Lasi Mercedes-Benz CLK kabrioleta testu 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.