Ziņas

Paziņota Jaguar F-Pace apvidus auto orientējošā cena

Jaguar F-Pace būs pārdošanā nākamgad
Konkurēs ar BMW X4 un Porsche Macan
Orientējošā cena, sākot no 50 000 eiro

Pirmais apvidus auto Jaguar vēsturē debitēs Frankfurtes auto izstādē jau šoruden, bet pārdošanā tas nonāks nākamgad.

Kā informē mūsu avoti, Jaguar F-Pace saglabās lielu daļu no C-X17 konceptauto dizaina iezīmēm. Tā garums būs 4,7 metri, augstums apmēram 1,65 metri, bet platums – tuvu pie 2 metriem.

Tomēr konceptauto interjers ir pārāk futūristisks, lai to varētu izmantot sērijveida auto, taču šobrīd nav skaidrs, vai salonā redzēsim kaut ko līdzīgu citiem jaunākajiem Jaguar modeļiem, vai arī – kaut ko pavisam atšķirīgu.  

Jaguar F-Pace modifikāciju klāstā būs jaunie Ingenium benzīna un dīzeļa motori, kas vispirms šovasar debitēs jaunajā Jaguar XE kompaktās biznesa klases sedanā un Land Rover Discovery Sport apvidus auto.

Cenu līmenis jaunajam F-Pace būs apmēram tāds pats kā Porsche Macan un BMW X4, norāda mūsu avoti Jaguar. Tas nozīmē, ka lētākie F-Pace maksās mazliet zem 50 tūkstošiem eiro, taču, atkarībā no motora un aprīkojuma, dārgākie Jaguar apvidnieki maksās virs 60 tūkstošiem eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Jaguar XF

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Jaguar XF ir auto, ar kuru ir bauda braukt – lieliska vadāmība un komfortabla gaita padara to par izvērtēšanas cienīgu alternatīvu vācu biznesa klases auto.