Ziņas

Jaunais Ford Ranger pikaps ir klāt

Ford atsvaidzina Ranger izskatu
Uzlabojumi arī interjerā
Vēl plašāks aprīkojums

Ford laiduši klajā informāciju par atjaunoto Ranger pikapu, kas ieguvis jaunu priekšpuses dizainu, jaunu interjera noformējumu, plašāku aprīkojumu un uzlabotus motorus.

Ford norāda, ka modeļa interjers tagad vairāk līdzinās vieglajam auto – tajā ir 8 collu monitors, kā arī citi mūsdienīgi jaunievedumi.  Bez ievērības nav atstāta arī Ranger balstiekārta, kurā veiktas izmaiņas nolūkā panākt labāku gaitas komforta un vadāmības līdzsvaru.

Dīzeļdzinēju sarakstā ir trīs varianti – 3,2 litru tilpuma motors ar 200 ZS un 470 Nm, kā arī 2,2 litru motors ar 130 vai 160 ZS. Ražotājs norāda, ka visiem motoriem ir uzlaboti ekonomijas rādītāji. Piedāvājumā ir arī 166 ZS 2,5 litru tilpuma benzīna motors.

Aprīkojuma klāstā ir tādas ekstras kā adaptīvā kruīzkontrole, joslu maiņas brīdinājuma sistēma, riepu spiediena kontroles sistēma un daudz kas cits.

Tāpat kā līdz šim, Eiropas tirgum paredzētie Ranger tiks ražoti Dienvidāfrikā. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.