Ziņas

Tanks Londonas ielās satrauc iedzīvotājus

Stigs ar tanku dodas uz BBC
Nogādā raidsabiedrībā petīciju
Vēlas Klarksona atjaunošanu Top Gear sastāvā

Lielbritānijas galvaspilsētas Londonas iedzīvotājus vakar satrauca tanks pilsētas ielās, daudzi pat zvanīja policijai, lai ziņotu par aizdomīgo transportlīdzekli. 

Kā noskaidrojās, ar šo tanku raidsabiedrības BBC birojā tika nogādāta nepilna viena miljona cilvēku parakstīta petīcija par Džeremija Klārksona atjaunošanu televīzijas šova "Top Gear" vadītāja amatā.

Uz tanka stāvēja par raidījuma varoni Stigu pārģērbies vīrs baltā kombinezonā un ar ķiveri galvā. Pirms nedēļas ierosinātās petīcijas autori bija cerējuši savākt vienu miljonu parakstu, taču piektdienas pusdienlaikā tiem pietrūka apmēram 10 000 cilvēku.

BBC pirmdien sāka disciplināro izmeklēšanu par Klārksona strīdu ar raidījuma producentu. Tiek ziņots, ka Klārksons, nikns par to, ka pēc garas filmēšanas dienas viesnīcā nav nodrošinātas siltas vakariņas, sakliedzis dažādas rupjības uz producentu un iesitis viņam pa seju, pārsitot lūpu. 
 
Vēlāk Klārksons gājis atvainoties, taču producents, 36 gadus vecais Oisins Timons skandalozo autožurnālistu savā mājā nav ielaidis. Pēc tam Klārksons pats ziņojis BBC par notikušo incidentu, pēc kura šovs izņemts no programmas. 

Lai arī raidorganizācija savu lēmumu vēl nav paziņojusi, 54 gadus vecais Klārksons ceturtdien labdarības pasākumā lika saprast, ka esot atlaists, raidot BBC virzienā kārtējo lērumu ar rupjībām. 




Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.