Ziņas

Džeremijs Klārksons atlaists no darba?

Klārksons sastrīdējies ar šova producentu
Top Gear raidīšana pārtraukta
Plašāki komentāri netiek sniegti

Saskaņā ar oficiālu preses paziņojumu Džeremijs Klārksons ir atbrīvots no darba pienākumiem raidsabiedrībā BBC un raidījums Top Gear šosvētdien ēterā netiks pārraidīts.

Tiek ziņots, ka skandalozais TV šova vadītājs atbrīvots pēc strīda ar producentu. BBC paziņojumā norādīts, ka “pēc strīda ar producentu Džeremijs Klārksons ir uz laiku atbrīvots no pienākumu izpildes, kamēr notiek izmeklēšana. Neviens cits nav atbrīvots, taču Top Gear šosvētdien netiks pārraidīts. BBC šobrīd plašākus komentārus nesniegs”.

Saskaņā ar britu mēdiju informāciju, Klārksonam jau ticis dots “pēdējais brīdinājums” pēc viņa pēdējām palaidnībām, to vidū - rasistiskajiem izteikumiem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.