Ziņas

Brabus 850 Biturbo Coupe ir ātrākā pilnpiedziņas kupeja pasaulē

Brabus rada savu variāciju par S63 AMG Coupe
850 ZS, 1450 Nm griezes moments
3,5 sekundes līdz 100 km/h

Brabus apgalvo, ka viņu interpretācija par Mercedes S63 AMG Coupe ir pati jaudīgākā un ātrākā pilnpiedziņas kupeja pasaulē. Auto, ko klātienē būs iespējams apskatīt jau nākamnedēļ Ženēvas auto izstādē, sauc par Brabus 850 6.0 Biturbo Coupe un zem motora pārsega tam ir pamatīgi pārveidots V8 motors no S63 AMG Coupe.

Brabus ir palielinājuši motora tilpumu no 5,4 līdz 5,9 litriem, un, kā jau liecina modeļa nosaukums, tam ir 850 ZS. Šīs spēkstacijas maksimālais griezes moments ir 1450 Nm, taču tas ir elektroniski ierobežots pie 1150 Nm. Brabus delikāti norāda, ka „tas ir motora un pārnesumkārbas dzīvotspējas interesēs”.  Jā, pēc pasūtījuma to pašu komplektu var iegūt arī klasiskās – aizmugures piedziņas izpildījumā.

 Nenoliedzami Brabus 850 ir ātrs auto – no 0-100 km/h tas paātrinās 3,5 sekundēs, bet 0-200 km/h – 9,4 sekundēs. Maksimālais ātrums ierobežots pie 350 km/h.

Imidžam atbilstošs noformējums akcentā šos jaudas parametrus – gan no ārpuses, gan salonā redzams, ka Brabus 850 ir patiešām nopietna rotaļlieta, kuras apdarē izmantoto materiālu atlasē cena nav bijis noteicošais faktors.

Brabus vēl neatklāj 850 Biturbo Coupe cenu, taču, spriežot pēc citiem līdzīgiem ateljē produktiem, mēs pieļaujam, ka tā varētu būt ap 400 tūkstošiem eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.