Ziņas

Jaunais Volkswagen Passat Alltrack nonāk atklātībā

Jaunais VW Passat Alltrack
Divi benzīna motori un trīs dīzeļdzinēji
Pārdošanā septembra beigās

Strauji augošais krosoveru segments Eiropā ir iemesls kādēļ VW nav ilgi vilcinājušies ar jaunākās paaudzes Passat Alltrack. Tāpat kā līdzšinējais modelis, tas faktiski ir Passat universālis, tikai ar paaugstinātām bezceļu pārvarēšanas spējām un krosoveriem raksturīgo vizuālo noformējumu.

Passat Alltrack modelim ir atšķirīga balstiekārta un nerūsējošā tērauda plāksnes auto apakšas aizsardzībai. Vizuālajā noformējumā Passat Alltrack ir ieguvis plastmasas apdares elementus riteņu arkām un buferiem, kā arī citus dekoratīvus elementus.

Volkswagen  4Motion Haldex pilnpiedziņas sistēma ir standarta aprīkojumā. Alltrack būs pieejams ar  150 ZS 1,4 litru TSI un 220 ZS 2,0 litru TSI benzīna dzinējiem, kā arī trīs 2,0 litru tilpuma dīzeļdzinējiem ar 150 ZS, 190 ZS un 240 ZS. Atkarībā no modifikācijas, Alltrack būs vai no sešpakāpju manuālā vai sešpakāpju DSG transmisija.

Pēc debijas Ženēvas auto izstādē, VW Passat Alltrack nonāks pārdošanā šī gada rudenī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volkswagen Touareg

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Liels, komfortabls, jaudīgs, labi aprīkots un ļoti praktisks – jaunais Volkswagen Touareg ir spilgts jaunais ražotāja modeļu klāsta līderis, taču tas vairs nav tik neuzkrītošs, kā līdz šim