Video ziņas

ABT Audi RS6-R ir jādzird, nevis jāredz

ABT Sportsline RS6-R ar 730 ZS
3,3 sekundes līdz 100 km/h
Skaties video!

Ziņas par trakoti ātro Audi RS6 Avant, kas nonācis zem vācu tūninga ateljē ABT Sportsline skalpeļa, izskanēja jau pērn. Tomēr auto ar 730 ZS un 920 Nm griezes momentu nav pelnījis, lai to aplūko tikai fotogrāfijās vien.

Jāņem vērā, ka ABT Sportsline par pamatu savam projektam izvēlējās jau tā sasodīti ātru automašīnu, pārvēršot to par ģimenes auto ar superkāra cienīgu dinamiku. ABT Sportsline RS6-R maksimālais ātrums ir ap 320 km/h, tam ir pilnīgi jauns elektroniskais vadības bloks, balstiekārtas uzlabojumi, kā arī reālam ātrumam paredzēta aerodinamikas pakotne un daži ABT Sportsline rokrakstā ieturēti kosmētiski akcenti.

Šāda auto cena, protams, ir jūtami augstāka, nekā RS6 Avant, šis auto pie ABT maksā 187 250 eiro.

Raugoties šajā video, patiesībā ir žēl, ka fonā skan mūzika, jo tiešām rodas vēlēšanās izbaudīt pilnu V8 turbomotora simfoniju, nevis šādus tādus fragmentus. Tomēr pat tie liek īsta benzīngalvas sirdij ietrīsēties, liekot pasapņot par sajūtām, ko rada 3,3 sekunžu paātrinājums līdz 100 km/h.

Skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.