Ziņas

Jaunais 5.sērijas BMW tuvojas

Kopīga platforma ar 7. sēriju
Klāstu papildinās trīscilindru 1,5 litru dzinējs
Skaties fotogaleriju!

BMW jau sākuši pirmos testus ar nākamās paaudzes 5. sēriju, kas veidota uz līdzīgas platformas kā 6. un 7. sērijas modeļi.

Lai arī prototips vēl tiek rūpīgi maskēts, jau tagad iespējams saskatīt iezīmes, kas raksturos vienu no potenciālajiem nākotnes bestselleriem. Vispirms - priekšējie lukturi, kas veidoti līdzīgā stilā, kā šībrīža X5 un X6 modeļi. 

BMW 5.sērija tradicionāli ir bijis tas bavāriežu autoražotāja modelis, kas izcēlies ar perfektu līdzsvaru starp gaitas komfortu un vadāmību, tāpēc šajā jomā BMW inženieriem varētu būt mazāk darba. Ja nu vienīgi jaunu, vieglāku komponentu izmantošana auto konstrukcijā, kas ļautu samazināt tā svaru, piedāvājot labāku dinamiku un degvielas ekonomiju.

Mūsu avoti ziņo, ka jaunās paaudzes modelis varētu iegūt trīscilindru 1,5 litru dzinēju, kas ļaus iekļauties bargajās CO2 izmešu prasībās.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.