Ziņas

Idejas Ziemassvētku dāvanām

Ziemassvētki tuvojas
Dažas idejas dāvanām
Lieliem un maziem

Ziemassvētki jau straujiem soļiem tuvojas, un līdzās gada nogalē veicamajiem darbiem nedrīkst aizmirst arī par Ziemassvētku dāvanām. Lai atvieglotu šo izvēli Whatcar.lv piedāvā dažas idejas,  kas noderēs gan lielam, gan mazam auto fanam.

1. Karcher K4 mazgātājs
Kur pirkt: 1a.lv
Cena: € 200

Augstspiediena mazgātājs būs noderīgs rīks ikvienā mājsaimniecībā, un Karcher šajā jomā ir tirgus līderis. Neatkarīgi no tā, vai tā būs dubļu noklāta automašīnas virsbūve, vai bruģēts iebraucamais celiņš, mazgātājs neilgā laika sprīdī tiks galā ar netīrumiem. Nepilnus 12 kilogramus smagajam mazgātājam ir sešus metrus gara šļūtene un 420 litru stundā ūdens caurplūsmas jauda.



2. Ben Collins: How to Drive
Kur pirkt: amazon.com
Cena: € 15

Bijušais F3 pilots Bens Kolinss vēl nesenā pagātnē maskējās zem koši baltā kostīma un ķiveres, atveidojot noslēpumaino Stigu televīzijas šovā Top Gear. Viņa uzkrātā pieredze un zināšanas auto vadīšanā, ik dienu stūrējot dažādus superauto, tagad ir apkopotas vienā grāmatā. Dažādie padomi būs noderīgi gan iesācējiem, gan jau pieredzes bagātiem braucējiem.



3. GoPro Hero 4 Silver Edition
Kur pirkt: sportakameras.lv
Cena: € 399

Izmēros nelielā GoPro kamera spēj izdarīt lielas lietas. Neatkarīgi no tā, vai esat amatieris vai profesionālis dinamisku notikumu filmēšanā, GoPro ļaus iemūžināt profesionālas kvalitātes fotogrāfijas un videoklipus. Ja šis piedāvājums šķiet par nopietnu, tad veikalos pieejami arī iepriekšējās paaudzes GoPro modeļi, sākot no 160 eiro.





4. Ferrari šalle

Kur pirkt: pumashop.lv
Cena: € 15

Ferrari šalle ar auļojošā zirga logotipu un Itālijas karogu – par šādu dāvanu ziemas vējos priecāsies ikviens auto entuziasts. Veidota no 100% akrila.



5. Porsche 911 pedāļauto
Kur pirkt: porsche.lv
Cena: € 340

Par šādu sarkanas krāsas Porsche bērnībā varēja sapņot ikviens no mums un tagad šos sapņus ir iespējams piepildīt, lai mazajām atvasēm sniegtu jau pirmās iemaņas auto stūrēšanā. Ergonomisks sporta sēdeklis, sacīkšu pedāļi, spoži vieglmetāla diski un Porsche emblēma uz dzinēja pārsega - vai nav lieliski? Paredzēts braucējiem, sākot no trīs gadu vecuma.



6. Aston Martin sacīkšu cepure
Kur pirkt: amazon.co.uk
Cena: € 26

Stilīga cepure, kas radīta par godu Aston Martin Racing desmitajai gadskārtai. Paredzēta pieaugušajiem, tā būs piemērota karstām vasaras dienām, vērojot autosacīkstes, piemēram, Nirburgringas vai Indianapolises trases malā.




7. Xbox One + Forza Motorsport 5 + Fifa 15
Kur pirkt: bm.lv
Cena: € 420

Jaunākās paaudzes Xbox One, kas kalpos ne vien kā lieliska videospēļu konsole, bet arī kā mājas medijs, kurā iespējams saglabāt mūziku, filmas, fotoattēlus un daudz ko citu.  Auto entuziastus iepriecinās Forza Motorsport 5 braukšanas simulators, kurā ikvienam būs iespēja izvēlēties kādu no vairāk nekā 50 autoražotāju modeļiem un izmēģināt tos 17 sacīkšu trasēs.




8. Sporta auto kalendārs

Kur pirkt: amazon.co.uk
Cena: € 27
Jauns gads nav iedomājams bez kalendāra. 12 mēnešu garumā attēloti jaunākie sporta un eksotiskie automobiļi, to skaitā, Bugatti Veyron un McLaren P1 - šāds kalendārs iederēsies ikvienā birojā vai mājā.




9. DBS dāvanu karte
Kur pirkt: dbs.lv

Dāvana Tev un tavu tuvinieku drošībai. Šī ir iespēja apgūt B kategorijas teorijas kursu, kā arī pilnveidot savas auto vadīšanas prasmes ziemas braukšanas kursā, kā arī drošas un ekonomiskas braukšanas apmācībā.







10. BMW naudas maks

Kur pirkt: wess-select.lv
Cena: € 88

Vīriešu naudas maks, kas iederēsies jebkura BMW īpašnieka vai entuziasta kabatā.




11. Mercedes kolekcijas komplekts
Kur pirkt: domenikss.lv
Cena: € 90

Viens no elegantākajiem Mercedes kolekcijas komplektiem, kas ietver no metāla veidotu klasisko Mercedes 300 SL kupeju, mērogā 1:43 un lodīšu pildspalvu ar iegravētu modeļa uzrakstu. Piemērota dāvana leģendāru vērtību pazinējiem.




12. Bentley radiovadāms auto

Kur pirkt: pepe.lv
Cena: € 40

Pašam savs oranžs Bentley Continental GT kabriolets! Šis gan ir radiovadāms modelis mēroga attiecībā 1:12, tomēr ne kurš katrs var lepoties ar Bentley savās mājās.




13. iPhone vāciņš
Kur pirkt: adrem-auto.lv
Cena: € 15

Stilīgs iPhone vāciņš no Subaru, kas pasargās no skrāpējumiem un personalizēs tavu viedtālruni.




14. BMW saulesbrilles

Kur pirkt: wess-select.lv
Cena: € 107

BMW Motorsport saulesbrilles ar augstas kvalitātes lēcām, kas pasargās vadītāja acis no kaitīgajiem saules stariem. Pilota dizaina saulesbriļļu komplektā iekļauts arī tumšas krāsas futlāris un briļļu kopšanai paredzēts audums.





15. Porsche ārējais cietais disks
Kur pirkt: dataleks.lv
Cena: € 55

Ja ar zibatmiņas ietilpību nepietiek, tad ārējais cietais disks lielāku failu pārnēsāšanai būs tieši laikā, it īpaši, ja tā dizainu radījis Porsche. 500 GB atmiņa un 3.0 USB interfeiss padara šo ārējo datu nesēju par lielisku palīgu ikdienas darbos.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.