Ziņas

Šis nav 5.sērijas BMW E60 - bet kas tas ir?

Dīvains BMW "tūninga" projekts
Vecāku BMW pārveido par jaunāku
BMW fani neizpratnē

Pasaule ir redzējusi ne mazums brīnumu un tas attiecas arī uz auto nozari, it īpaši – to, ko spēj paveikt cilvēka fantāzija pat ar visai ierobežotiem līdzekļiem.

Kamēr BMW X5 vai M3 pikaps šķiet tīri interesanti “kaktu tūninga” projekti, to noteikti nevar teikt par šo BMW 5.sērijas eksemplāru.

Pat neuzmanīgam vērotājam ir skaidrs, ka ar šo, attēlā redzamo auto kaut kas nav kārtībā. Projekta autors acīmredzami ir vēlējies izgatavot BMW 5.sēriju, ko fanu aprindās pazīst pēc šasijas numura E60. Tas ir amerikāņu dizainera Krisa Bengla radītais modelis, kas tika ražots no 2004. līdz 2010.gadam, un daudziem BMW gardēžiem šķita nevajadzīga atkāpe no ierastajām bavāriešu autoražotāja dizaina tradīcijām.

Tiesa gan, faktiski šajos attēlos redzamais auto ir nevis E60, bet gan E39, tātad BMW 5.sērija, ko ražoja līdz 2003.gadam un daudzi joprojām uzskata par vienu no labākajiem BMW modeļiem, ne vien dizaina, bet arī kvalitātes un braukšanas īpašību ziņā.

Savdabīgo un nebūt ne pievilcīgo mutantu var iegādāties Bulgārijā par 6500 levām – jeb apmēram 3300 eiro.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.