Ziņas

BMW 3.sērijas feislifts tuvojas

Dīleru salonos nākamruden
Izmaiņas dzinēju klāstā
Skaties fotogaleriju!

Bavārijas koncerns BMW gatavojas atjaunināt 3. sērijas sedanu un universāli, un mūsu spiegu fotogrāfiem ir izdevies iemūžināt atsvaidzināto prototipu fotoattēlus.

Tagad 3. sērijas modeļi iegūs adaptīvās LED priekšējās gaismas, kas iepriekš bija pieejamas tikai papildaprīkojuma sarakstā 4. sērijai.

Izmaiņas skars ne vien priekšējos un aizmugurējos bamperus, bet arī radiatora restes un lukturus, kas iegūs jaunu izskatu, savukārt M Sport pakotnes dizainā lielas pārmaiņas nav paredzētas.

Līdz ar atjauninātā modeļa ražošanas uzsākšanu nākamā gada vidū, pašreizējās 335i modifikācijas 3,0 litru benzīna dzinējs tiks aizstāts ar jaunākas paaudzes  sešcilindru 3,0 litru agregātu ar aptuveni 330 ZS, kura nosaukums būs 340i.

Plānots, ka ar to pārmaiņas vēl nebeigsies un 2016. gadā 2,0 litru motora (328i) vietu ieņems uzlabots 2,0 litru dzinējs (330i modifikācijā) ar aptuveni 260 ZS jaudu.

Sagaidāms, ka atsvaidzinātā 3. sērija plašākai publikai tiks prezentēta 2015. gada Ženēvas autošovā, bet pirmie eksemplāri dīleru salonos nonāks nākamā gada rudenī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.