Ziņas

Kā nozagt jauno Range Rover pāris minūšu laikā?

Veikla zagļu rīcība Sanktpēterburgā
Nepilnās 3 minūtēs nozog jauno Range Rover
Skaties video!

Gribētos ticēt, ka mūsdienu auto tiek izmantotas pašas modernākās aizsardzības ierīces un signalizācijas, kas ne vien ar skaņu, bet arī motora bloķēšanas sistēmām un citiem grūti atkodējamiem rīkiem aizsargā mūsu jauniegādātos auto.

Taču šis video, kas uzņemts ar stāvvietā atstāta auto videoreģistratora palīdzību, lieku reizi pierāda, ka arī auto zagļi neguļ. Laikā, kamēr autoražotāji papildina savus auto ar arvien jaunām pretaizdzīšanas ierīcēm, noziedzīgās pasaules pārstāvji dara visu, lai turētos līdzi laikmetam.  

Šajā video redzams jaunākās paaudzes Range Rover, kura saimnieks kaut ko paņem no pasažiera puses sēdekļa un, aizslēdzis auto, dodas savās gaitās. Apmēram 20 sekundes vēlāk pie auto piebrauc melns Toyota Camry. Zagļiem, pat neizkāpjot no savas mašīnas izdodas atslēgt Range Rover – par to liecina apvidus auto lukturu iemirgošanās un spoguļu atlocīšanās.

Tad viens no garnadžiem veikli iekāpj Range Rover un sāk rīkoties, lai to iedarbinātu, kamēr otrs šķietami runā pa telefonu un vēro apkārtni. Kad vismaz 100 tūkstošus eiro vērtais auto ir  iedarbināts, visi notiekošajā iesaistītie ļaudis strauji pazūd no notikuma vietas.

Viss auto zādzības process ilga 2 minūtes un 40 sekundes.

Skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.