Ziņas

Jaunais 7.sērijas BMW nonāk atklātībā

BMW izmēģina jauno 7.sērijas modeli (G11)
Vizuālās atšķirības nebūs revolucionāras
Nopietns konkurents Mercedes S-Klasei?

Mūsu rīcībā nonākuši kārtējie jaunā 7.sērijas BMW spiegu foto, kurus klāj vairs tikai niecīgs kamuflāžas apjoms, ļaujot skaidri saprast modeļa aprises un vizuālo tēlu.

Kopumā jāatzīst, ka jaunais BMW modeļu ranga flagmanis daudz neatšķirsies no sava priekšteča. Auto stāja ir palikusi praktiski nemainīga, priekšējo lukturu un radiatora restes veidols ir kā jaunākajam X5 modelim, līdzīgi minimālas izmaiņas ir arī aizmugurē. Tāpēc nebūs brīnums, ka daudzi skeptiķi jauno 7.sērijas BMW modeli (ar šasijas kodu G11) vērtēs kā aizejošās paaudzes (F01) “feisliftu”, nevis pilnīgi jaunu auto.

BMW karstākā vēlēšanās ir radīt nopietnu konkurentu jaunākās paaudzes S-Klases Mercedes-Benz, tāpēc sagaidāms, ka lielākais akcents tiks likts uz salona noformējumu un komforta opcijām. Mūsu avoti BMW informē, ka jaunā 7.sērija ietvers tādus tehnoloģiskus jaunievedumus, kādi līdz šim nav redzēti nevienā BMW modelī.

Tiek ziņots arī, ka jaunā 7.sērija izmantos daudz oglekļa šķiedras elementus un paneļus, kas ļaus samazināt auto svaru, atbilstoši ietekmējot degvielas patēriņa un dinamikas rādītājus. Sagaidāms, ka BMW inženieri centīsies uzlabot arī 7.sērijas gaitas komforta un vadāmības īpašības.

Motoru klāstā joprojām būs sešu, astoņu un divpadsmit cilindru motori, kā arī hibrīddzinējs. Pagaidām nav apstiprinājuma tam, ka jaunā 7.sērijas BMW pircējiem tiks piedāvāta arī šī modeļa M versija, jeb M7.

Plānots, ka jaunais 7.sērijas BMW atklātībā nonāks nākamā gada otrajā pusē un drīz pēc tam būs pieejams arī pārdošanā. Pirmās piegādes klientiem varētu notikt jau nākamā gada beigās vai 2016.gada sākumā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.