Video ziņas

Video: trasē kopā ar F1 čempionu

Kimi Raikonens pārsteidz autožurnālistus
Fiorano trasē ar F12berlinetta
Skaties video!

Autožurnālists ir viena no tām profesijām, kas ļauj par velti izbaudīt sajūtas, ko sniedz braukšana ar jaudīgiem sporta auto, turklāt – pašiem jaunākajiem modeļiem.

Ferrari šomēnes uzaicināja vadošo Eiropas mēdiju pārstāvjus uz Fiorano trasi, kur viņiem bija iespēja izmēģināt savas un 740 zirgspēku F12 modeļa spējas “kaujas apstākļos”.

Liels bija viņu pārsteigums, kad testa brauciena beigās viņiem pievienojās neviens cits kā Scuderia Ferrari F1 pilots, eksčempions Kimi Raikonens, kurš autožurnālistiem demonstrēja, kā patiesībā ar šo auto ir jābrauc – tātad, ar atslēgtām drošības sistēmām.

Kā jau to varētu sagaidīt, šī bija pieredze, par kuru autožurnālisti droši varēs stāstīt saviem bērniem un mazbērniem.

Skaties video!




Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.