Ziņas

Honda testē jauno NSX

Otrās paaudzes NSX
Gaidāms nākamgad
Skaties fotogaleriju!

2005. gadā Honda pārtrauca sportiskā NSX modeļa ražošanu, tomēr japāņu autoražotājs ir ļāvis uzgavilēt šī auto faniem, atgriežoties ar otrās paaudzes modeli.

Mūsu spiegu fotogrāfiem izdevies iemūžināt jauno NSX prototipu testu laikā. Iepriekšējais Nirburgringas trases apmeklējums jūlija vidū beidzās ar jaunā modeļa pilnīgu nodegšanu.

Tie, kuri vēl atminas 2013. gadā Frankfurtes autoizstādē prezentēto NSX konceptu, nebūs pārsteigti, ieraugot produkcijai paredzēto modeli, jo tas par 95% līdzināsies koncepta versijai.

Sagaidāms, ka tas iegūs V6 dzinēju ar vairākiem elektriskajiem motoriem, kuru kombinācija nodrošinās aptuveni 400 zirgspēku jaudu.

Benzīna agregāts ar elektrisko motoru palīdzību veiks aizmugurējo riteņu piedziņu, bet par priekšējā tilta darbību būs atbildīgi tikai elektriskie dzinēji. Honda šai sistēmai devis nosaukumu SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive).

Jaunā modeļa pirmizrāde sagaidāma nākamā gada vasarā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.