Ziņas

Statoil piedāvā nākamās paaudzes EXTRA lojalitātes programmu

Modernizēta EXTRA lojalitātes programma
Savam kontam var piesaistīt vairākas kartes
Veido uzkrājumu un saņem atlaides

Degvielas mazumtirgotājs „Statoil Fuel & Retail Latvia” modernizējis lojalitātes programmu EXTRA.

Turpmāk Statoil klienti varēs atteikties no papildu kartes turēšanas makā, bet piesaistīt savam EXTRA kontam līdz pat piecām bankas maksājumu kartēm, lai veidotu uzkrājumu kopā ar tuviniekiem vai draugiem.

 „Mūsu nozarē klienti ļoti seko līdzi katra centa ietaupījumam. Tieši tāpēc arvien aktuālākas kļūst mūsdienīgas lojalitātes programmas. Statoil EXTRA nosaukumu Latvijā pazīst jau 17 gadus, bet tieši tagad esam vieni no pirmajiem, kas šeit ievieš tik mūsdienīgu sistēmu. Tā jau efektīvi darbojas Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā, Lietuvā un Igaunijā,” norāda Statoil Fuel & Retail Latvia Mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs.  

 Jaunajā sistēmā, kas paredz bankas maksājumu kartes izmantošanu EXTRA kartes vietā, ir jānorāda tikai bankas kartes numurs, netiek prasīts nedz derīguma termiņš, nedz drošības kods.

Turklāt pēc reģistrācijas profilā numurs vairs nebūs nolasāms. Klienti par pirkumu varēs norēķināties arī skaidrā naudā, ar bankas maksājumu karti veicot tikai pirkuma reģistrāciju. Joprojām būs iespējams izmantot arī tradicionālo EXTRA karti.

 Jaunajā programmā ir arī citas interesantas priekšrocības. Piemēram, turpmāk par brīvu varēs saņemt katru desmito kafiju un hotdogu. Informācija par pirkumiem, uzkrājumiem un piedāvājumiem būs apkopota privātajā kontā Statoil mājaslapā vai bezmaksas mobilajā aplikācijā, kas ir visērtākais veids, lai sekotu līdzi informācijai.

Tāpat kā iepriekš EXTRA nodrošinās atlaidi degvielai un auto mazgāšanai.

Priekšrocību saņemšanai ir jāreģistrējas Statoil mājaslapā, mobilajā aplikācijā vai degvielas uzpildes stacijās. Tas jāveic gan esošiem EXTRA kartes lietotājiem, gan jauniem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.