Ziņas

Kailas krūtis kļūst par iemeslu vismaz 500 avārijām

Uzkrītoša reklāmas kampaņa
Fotogrāfijas novērš autovadītāju uzmanību
Reklāmas aģentūra sola atlīdzināt zaudējumus

Vairāk nekā 500 satiksmes negadījumus vienas dienas laikā izraisījusi diezgan nepārdomāta reklāmas kampaņa.

Uz 30 kravas furgoniem Krievijas galvaspilsētā Maskavā izvietoti foto, kuros redzamas atkailinātas sievietes krūtis, kuras piesedz vien neliels reklāmas vēstījums. Taču, līdzko tie sākuši kustību pa Maskavas ielām, to ceļā sākusies satiksmes negadījumu sērija.

Tiek uzskatīts, ka autovadītāju uzmanību pārāk cieši saistošais foto ir bijis vainojams 517 satiksmes negadījumos.

Viens no autovadītājiem, 35 gadus vecais Ildars Jurijevs stāsta, ka bijis ceļā uz biznesa tikšanos, kad ieraudzījis kravas furgonu ar milzīgajām krūtīm uz sāniem. Tieši tajā pašā brīdī viņa vadītā auto aizmugurē ietriecies kāds cits auto, kura vadītājs apgalvojis, ka viņa uzmanību novērsis iepriekšminētais foto.

Labā ziņa ir tā, ka reklāmas aģentūra Sarafan, kas ir autors šai kampaņai, nolēmusi atlīdzināt zaudējumus visiem, kas cietuši šīs reklāmas dēļ un nav bijuši apdrošināti.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.