Ziņas

Toyota gatavo jauno Avensis?

Jaunais Toyota Avensis
Debija gaidāma nākamgad
Skaties fotogaleriju!

Mūsu spiegu fotogrāfiem izdevies iemūžināt Toyota Avensis prototipu, kas visticamāk, ir nākamās paaudzes modelis, jo to klāj pamatīga kamuflāžas kārta.

Pašreizējais Avensis tika laists klajā 2009. gadā un piedzīvoja feisliftu 2011. gadā, tātad ir pienācis laiks jaunam modelim.

Aplūkojot fotoattēlus, redzams, ka noslēpumainā auto virsbūves forma ir līdzīga šī brīža Avensis, tomēr gan priekšējais, gan aizmugurējais dizains ir krasi atšķirīgs.

Avensis lukturi piedzīvojuši pārmaiņas un tie ir kļuvuši šaurāki. Kamuflāžas pārklājums arī nedaudz atsedz priekšējo LED dienas gaismu optiku.

Sagaidāms, ka ceturtās paaudzes Avensis tiks demonstrēts 2015. gadā un būs aprīkots ar plašu benzīna, dīzeļa un hibrīda dzinēju klāstu.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.