Ziņas

Jaunais Bentley apvidus auto - spiegu foto

Jaunais Bentley SUV
320 km/h maksimālais ātrums
Skaties fotogaleriju!

Nirburgringas trases tuvumā manīts gaidāmais Bentley apvidus auto.

Modelim oficiāli vēl nav dots nosaukums, tomēr, atskatoties pagātnē, no 1989. līdz 1992. gadam tika ražots Bentley Turbo R pilnpiedziņas universālis - Val D’Isere. Iespējams, ka tieši šādi būs nodēvēts arī attēlos redzamais auto, tomēr apstiprinājuma tam pagaidām vēl nav.

Šobrīd zināms, ka kamuflāžā tērptais Bentley tiks veidots uz platformas, kuru izmantos arī jaunais Audi Q7, Volkswagen Touareg un nākamās paaudzes Porsche Cayenne. 

Ražotājs izteicies, ka jaunais SUV būs ātrākais savā segmentā un spēs sasniegt 320 km/h maksimālo ātrumu. Tā debiju varam gaidīt jau nākamā gada beigās.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.