Ziņas

Statoil ātrā maksājuma automāti - jau gandrīz visā Latvijā

Lielākajā daļā degvielas uzpildes staciju Latvijā
Ātrā maksājuma automāti
Ērti un vienkārši, nav jāstāv rindā

Statoil lielākajā daļā degvielas uzpildes staciju Latvijā ieviesis ātrā maksājuma automātus, kas steidzīgākiem autovadītājiem ļauj norēķināties uzreiz pie sūkņa, neienākot veikalā.

Šāds risinājums, saskaņā ar Statoil teikto, sniedz papildu ērtības klientiem, kā arī uzlabo darbinieku efektivitāti.

„Mēs cienām klienta vēlmes, tāpēc pielāgojam servisu gan tiem, kas vēlas ietaupīt laiku un izvairīties no gaidīšanas rindā, gan tiem, kas papildu degvielai plāno iegādāties arī uzkodas, kafiju vai citas preces.

Ticu, ka ātro maksājumu īpaši novērtēs korporatīvie klienti, kas pie sūkņa varēs norēķināties ar sava uzņēmuma degvielas karti – tā ir iespēja ietaupīt dažas, bet bieži tomēr būtiskas minūtes līdz detaļām saplānotā darbadienā,” stāsta Viesturs Astičs, „Statoil Fuel & Retail Latvia” mazumtirdzniecības direktors.

Lai uzpildītu degvielu, ātrā maksājuma automāta ekrānā jāizvēlas norēķināšanās vieta – turpat pie sūkņa (tikai ar norēķinu karti) vai veikalā (ar norēķinu karti vai skaidrā naudā).

Klientu ērtībām ātrā maksājuma sūkņi būs atzīmēti ar īpašām norādēm, un par maksājuma vietas izvēli pirms uzpildes atgādinās skaņas signāls.

„Turklāt mazumtirdzniecības nozarei Latvijā tuvākajos gados par izaicinājumu kļūs darbaspēka pieejamība. Tāpēc „Statoil” stacijās jau tagad ieviešam risinājumus, kas atvieglo darbinieku ikdienu, ļaujot padarīt vairāk, vienlaikus saglabājot augstu servisa kvalitāti,” papildina V. Astičs.

 Saraksts ar stacijām, kurās ieviests jaunais pakalpojums, pieejams šeit: http://ej.uz/atraismaksajums

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.