Ziņas

WHAT CAR? ģimenes auto ceļvedis ir klāt!

Padomi auto izvēlē un iegādē
Jaunāko modeļu testi
Pirmoreiz - arī lietotu auto apskati

Klajā nācis What Car? ĢIMENES AUTO CEĻVEDIS, kas piedāvā izsmeļošu informāciju par šobrīd Latvijas tirgū pieejamajiem, ģimenei piemērotajiem auto, kā arī padomus lietotu auto iegādē un aktuālāko jauno modeļu testus.

Žurnāls iznāk sadarbībā ar Swedbank un Statoil un no trešdienas, 2.oktobra, ir pieejams visās Statoil degvielas uzpildes stacijās.

Šajā izdevumā lasiet par to, kā pārbaudīt lietotu auto, kā izvēlēties piemērotāko auto jūsu vajadzībām, kādu finansējumu prātīgāk izvēlēties.

Sadarbībā ar lietoto auto tirgus ekspertiem esam izveidojuši vairāku populāru lietotu auto modeļu testus.

Līdz ar ģimenes pieaugumu bieži rodas interese par ietilpīgākiem auto, kas tērē maz degvielas un nemaksā pārāk dārgi. Tāpēc šajā ceļvedī lasiet arī par populārākajiem septiņvietīgajiem auto, kurus iespējams nopirkt lētāk par 10 tūkstošiem eiro.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.