Ziņas

Lexus GS-F konkurēs ar BMW M5

Jaunais Lexus GS-F
BMW M5 konkurents
Skaties fotogaleriju!

Lexus jau iepriekš ir izveidojis BMW M3 konkurentu - Lexus RC F, bet tagad Japāņu autoražotājs ir gatavs stāties pretim arī BMW M5. 

Jaunā modeļa nosaukums ir GS-F. Tas aizgūs 5,0 litru V8 dzinēju no RC F un tiek lēsts, ka tā jauda varētu sasniegt 500 - 550 ZS.

Gaidāmais M5 konkurents būs ne vien ātrs, bet tas iegūs arī agresīvu ārieni - priekšā atradīsies iespaidīga izmēra gaisa atveres, spoileris zem priekšēja bampera, zemprofila riepas ar sportiska dizaina diskiem, kā arī augstas veiktspējas bremžu sistēma.

Aplūkojot auto aizmuguri, no standarta GS versijas dinamisko sedanu varēs atšķirt, pateicoties četrām izplūdes caurulēm, gaisa difuzoram un nelielam spoilerim uz bagāžnieka vāka.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.