Ziņas

Volkswagen Golf Alltrack ir klāt

Jaunais VW Golf Alltrack
Pārdošanā nākamgad
Pilnpiedziņa un off-road vizuālā apdare

Sekojot Passat pēdās, arī VW Golf ir ieguvis “bezceļu”stila Alltrack versiju, kas veidota uz Golf Variant bāzes.

Jaunais modelis tiks prezentēts nākamnedēļ Parīzes auto izstādē un būs jau pēc kārtas divpadsmitā jaunākās paaudzes Golf versija, kas laista klajā pēdējo 24 mēnešu laikā.

Pārdošanā Eiropā jaunais Golf Alltrack nonāks nākamā gada pavasarī.

Tā standarta aprīkojumā būs 4Motion pilnpiedziņa, par 2cm lielāks klīrenss , elektroniskas paliegīrieces braukšanai bezceļa apstākļos un, protams, dažādi virsbūves apdares elementi, kas vizuāli signalizēs par auto paaugstinātās caurgājamības spējām.

Motoru klāstā būs viens 1,8 litru TSI benzīna motors un trīs dīzeļdzinēji – 1,6 TDI ar 110 ZS, kā arī 2,0 TDI ar 150 un 184 ZS. Pēdējais no tiem ļaus 0-100 km/h sprintu veikt 7,8 sekundēs.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.