Ziņas

Zināma Lexus NX cena Latvijā

Lexus paziņo NX krosovera cenu
Jau ir pārdošanā Latvijā
Plašs aprīkojums, atraktīvs dizains

Lexus pirmais kompaktklases hibrīda SUV – jau ir pārdošanā, un cena sākas no 42 490 eiro.

Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas ir tikko apstiprinātas, un populārākos aprīkojuma līmeņus Comfort un Executive pilnpiedziņas modeļiem var saņemt par attiecīgi 43 490 un 49 840 eiro.

Pieprasījums pēc kompaktajiem SUV pastāvīgi pieaug un tuvākajos gados palielināsies vēl vairāk, prognozē auto tirgus analītiķi.

Jaunais Lexus NX 300h segmentā pieteic sevi ar atraktīvu dizainu, piedāvājot jaunākās tehnoloģijas ar komforta un drošības aprīkojumu, kā arī lielāko vietu kājām aizmugures pasažieriem savā klasē.

Vadītāja rīcībā ir viduskonsolē esošais novatoriskais risinājums mobilā telefona glabāšanai – bezvadu mobilā tālruņa pamatne, kas vienlaicīgi arī uzlādē telefona akumulatoru.

Digitālais 360 grādu panorāmas skata ekrāns un aklo zonu monitors (BSM) ar brīdinājuma sistēmu par aizmugurē šķērsojošu satiksmi (RCTA) ir neaizvietojami drošai manevrēšanai.

NX 300h kompaktā SUV dinamisko braukšanas pieredzi nodrošina Lexus hibrīda piedziņa ar 2,5 litru benzīna dzinēju. 197 ZS jauda nāk kopā iespaidīgi zemu degvielas patēriņu (5,1 l/100 km).

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.