Ziņas

Vatikāna auto ved kokaīnu

Kontrabandisti demonstrē izdomu
Auto ar diplomātiskajiem numuriem
Plāns tomēr nenostrādā

Francijas policija aizvadītajā nedēļas nogalē apturējusi auto ar Vatikāna diplomātiskajām reģistrācijas numurzīmēm un pie tuvākas apskates atradusi tajā 4 kilogramus kokaīna un 200 gramus marihuānas.

Auto pieder 91 gadus vecajam Argentīnas kardinālam Horhem Meijam, kurš ir Vatikāna bibliotekārs. Tiesa gan, sirmgalvis jau kopš 2003.gada ir pensijā un pēdējos gadus ievēro gultas režīmu pēc pārciestās sirdstriekas.

Tiek ziņots, ka automašīnu kardināla apsardze nodevusi diviem Itālijas pilsoņiem, lai tie to nogādātu uz servisa apkopi. Tomēr abi nadzīgie meistari izmantojuši iespēju “aizšaut” uz Franciju pēc kokaīna, acīmredzot pārliecībā, ka viņus aizsargā diplomātiskās numurzīmes.

Šobrīd nav zināms, vai auto bija ievietots raidītājs, vai arī kokaīna pārdevēji tika novēroti, taču abi viltīgie pircēji tika aizturēti turpat Francijā. Tā kā nevienam no viņiem nebija Vatikāna diplomātiskās pases, Romas katoļu baznīca notikušajā netiek vainota.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.