Ziņas

BMW gatavo jaudīgāku M4 versiju?

Jaudīgāks BMW M4
Jauni aerodinamikas elementi
Skaties fotogaleriju!

Šajos spiegu foto redzams interesants BMW M4 prototips, ko mūsu avoti uzskata par jaudīgāku līdz šim zināmā modeļa versiju. 

Šī prototipa sānus rotā “Safety Car” uzraksts, kas varētu liecināt par to, ka tas šobrīd tiek izmantots MotoGP sacīkšu sērijā kā drošības auto, tomēr, salīdzinot to ar pašreizējo modeli, ir iespējams pamanīt arī citas atšķirības.

Šis M4 ir aprīkots ar uzkrītošāku spoileri zem priekšējā bampera, kā arī masīvu spoileri uz bagāžnieka vāka, kas līdzinās M3 GTS versijai.  

Papildus tam ir redzami arī dažādi aerodinamiskie elementi, kurus klāj tradicionālā BMW kamuflāža, savukārt salonā varam redzēt Recaro sporta sēdekļus.

Šobrīd nav zināms, kā tieši tiks saukts jaunais BMW M4, tomēr pastāv varbūtība, ka tas varētu tikt nodēvēts par M4 GTS.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.