Ziņas

Porsche atsvaidzina 911

Porsche 911 gaidāmās pārmaiņas
Dzinēju klāstā tikai turbomotori
Skaties fotogaleriju!

Jaunākās paaudzes Porsche 911 tiek ražots kopš 2012. gada un drīzumā plānots tā feislifts. Visas pazīmes liecina, ka šajos spiegu foto redzamais prototips atbilst ražošanas versijai.

Vācu auto ražotājs nolēmis atklāt eksterjera izmaiņas un fotogrāfijās redzamais 911 ir ieguvis jauna dizaina durvju rokturus, radiatora resti, uzlabotu priekšējo bamperu ar plašākām gaisa atverēm, kā arī jaunus aizmugures lukturus. 

Oficiāli gan tas nav zināms, tomēr tiek lēsts, ka dzinēju klāstā būs tikai turbomotori. Šāds risinājums ļaus Porsche saglabāt līdzšinējo dzinēju jaudu, vienlaikus samazinot CO2 izmešu daudzumu. 

Iespējams, ka uzlabotais Porsche 911 un 911 GTS būs apskatāms jau novembra beigās notiekošajā Losandželosas auto izstādē.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.