Ziņas

Septiņvietīgais BMW 2. sērijas Active Tourer

Septiņvietīgs BMW 2. sērijas Active Tourer
Pagarināta platforma
Skaties fotogaleriju!

BMW 2. sērijas Active Tourer septiņu sēdvietu versija arvien vairāk tiek atsegta no kamuflāžas un mūsu rīcībā nonākušas fotogrāfijas ar praktisko priekšpiedziņas bavārieti, kuram ir uzstādīta M Sport pakotne.

Septiņvietīgā versija ir veidota uz standarta Active Tourer bāzes. Pagarinātās platformas dēļ, vieta būs vairāk ne vien salonā, bet arī bagāžas nodalījumā. Šāds risinājums šo modeli varētu padarīt par iecienītu izvēli gan ģimenēm, gan taksometru autoparkos. 

Šī ir jau otrā BMW modifikācija, kas izmanto priekšpiedziņas platformu, un tuvākajā nākotnē ir gaidāmi vairāki modeļu papildinājumi.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.