Ziņas

Spiegu foto atklāj jauno Chrysler Voyager

Sestās paaudzes Chrysler Voyager
Dizaina iezīmes no Dodge
Skaties fotogaleriju!

Chrysler Voyager savu popularitāti ir iemantojis ne vien Latvijā, bet arī visā pasaulē, un šobrīd Amerikas minivens gatavojas jau sestajai modeļa paaudzei.

Tā dizains vēsta par Chrysler un Dodge modeļu sajaukumu - auto priekšpuse līdzinās Chrysler 200, instrumentu paneļa forma ir gandrīz identiska kā Dodge Charger, sānu līnija šķiet aizgūta no Chrysler 700C koncepta, savukārt aizmugures lukturi atgādina Dodge Durango.

Gaidāmais Chrysler minivens tiks veidots uz jaunas platformas, kurai dots nosaukums “RU”. Mūsu avoti vēsta, ka tā ietvers neatkarīgu balstiekārtu un jauna tipa Stow 'N Go sistēmu, kas ļauj sēdekļus ērti ielocīt grīdā, atbrīvojot vietu bagāžai. 

Tā pat tiek vēstīts, ka Voyager atbīdāmās durvis un bagāžas nodalījuma vāku varēs atvērt ar kājas kustības palīdzību, pateicoties aizmugurē iebūvētajam sensoram. Jāpiebilst, ka šāda sistēma tiek izmantota arī jaunākajos Ford modeļos.

Līdzās benzīna dzinējiem, ražošanā varētu nonākt arī Voyager hibrīda versija, tādejādi ietilpīgā minivena vidējo degvielas patēriņu samazinot līdz aptuveni 3,8 l/100km.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.