Ziņas

Jaunā Opel Astra spiegu foto

Jaunās paaudzes Opel Astra
Pirmie interjera attēli
Skaties fotogaleriju!

Nirburgringas trasē testu laikā tika pamanīts jaunākās paaudzes Opel Astra piecdurvju prototips.

Lai arī tas ir paslēpts zem apjomīgas kamuflāžas, eksterjera formas liecina par to, ka tā proporcijas līdzināsies ceturtās paaudzes modelim. Auto aizmugurē dizaina iezīmes varētu tikt aizgūtas no Opel Monza koncepta, ar ko plašāka sabiedrīka tika iepazīstināta pērn, bet priekšpuse varētu līdzināties Adam mazauto.  

Pirmo reizi spiegu objektīviem izdevies iemūžināt arī jaunās paaudzes Astra interjeru. Salīdzinot ar šī brīža modeli, gaidāmās pārmaiņas ir visai ievērojamas, jo izmainīts ne vien slēdžu un pogu izvietojums, bet arī paneļa kopējā forma, ekrāna pozīcija un citi elementi.

Paredzams, ka jaunais modelis pirmo reizi tiks prezentēts jau nākamā gada Frankfurtes auto šovā, bet pārdošana varētu tikt uzsākta 2016. gadā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.