Ziņas

Rīga Retro 2014 - seno spēkratu salidojums

Apmēram simts dažādu seno spēkratu
Retro tehnikas pērles
Dalībnieki no vairākām valstīm

Ar parādes braucienu pa Rīgas ielām un bulvāriem šosestdien, 16.augustā, tiks atklāts gada vērienīgākais seno spēkratu salidojums „Rīga Retro 2014”.      

Organizētāji plāno pulcēt aptuveni 100 senos spēkratus, no kuriem daudzi ir patiesi unikāli.

To skaitā būs profesionāli restaurēts 1931. gada BMW Dixi DA4, vairrākārtējais elegances konkursa uzvarētājs 1960. gada Cadillac Series 62 Convertible, bet visvecākais no spēkratiem būs 1923. gada Oldsmobile 30A. 

Retro automašīnu entuziasti ieradīsies no vairākām valstīm. Igaunijas viesi apmeklētājus priecēs ar 1960.gada otrās paaudzes Rolls Royce Silver Cloud, kā arī līdz šim Latvijā iepriekš neredzētu 60-to gadu sporta auto Ferrari 250 GTE. 

Starts parādes braucienam tiks dots pulksten 12:30 Biķernieku trasē, no kuras automobiļi izbrauks uz Šmerļa ielu. Tālāk senie spēkrati pa Rīgas ielām – Brīvības ielu, Raiņa bulvāri, 13.janvāra ielu - dosies līdz pat 11.novembra krastmalai, kur no pulksten 13:00 līdz 15:00 notiks retro auto izstāde.

Pēc izstādes, brauciena dalībnieki dosies uz Spilves lidlauku, kurā tiks svinēta lidlauka 60 gadu jubileja. Šeit būs apskatāmi vēsturisko un moderno sporta auto un moto demonstrējumi, kā arī varēs iepazīties ar lidlauka teritorijas aviācijas eksponātiem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.