Ziņas

Pārdod Šumahera lidmašīnu

Pārdošanā nonāk Mihaela Šumahera lidmašīna
Autosportists veselības stāvokļa dēļ ar to vairs nelidos
Lidmašīnas cena - 20 miljoni eiro

Septiņkārtējā F1 pasaules čempiona Mihaela Šumahera dzīvesbiedre Korinna izlikusi pārdošanā slavenā autobraucēja personisko lidmašīnu.

Var tikai pieļaut, ka šis noteikti nebija viegls lēmums, taču tā iemesli ir acīmredzami - Šumahera atveseļošanās pēc smagās traumas norit lēni un tuvākajā laikā viņš ar šo lidmašīnu nelidos.  

Septiņus mēnešus pēc tam kad Šumahers slēpošanas laikā Francijas Alpos guva smagu galvas traumu, ārsti viņam prognozē lēnu atveseļošanos, kas var turpināties gadiem ilgi. Ārsti šobrīd cenšas panākt, lai slavenais autosportists atgūtu tādu stāvokli, kas ļautu viņu no klīnikas Šveices pilsētā Lozannā pārvietot uz viņa dzīvesvietu netālajā Glandā.

Pārdošanā nonākušais lidaparāts ir astoņvietīgais Dassault Falcon 2000LX, ko rotā Šumahera iniciāļi un identifikācijas kods M-IKEL. Ar šo lidmašīnu Šumahers ir apceļojis teju puspasauli – līdz jau zināmajam negadījumam pērnā gada decembra beigās.

Lidmašīnas cena, par kādu Korinna Šumehere ir to izlikusi pārdošanā, ir 20 miljoni eiro, jeb 5 miljoni lētāk, nekā sākumcena.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.