Ziņas

Fiat laiž klajā Freemont Cross

Jaunais Fiat Freemont Cross
Eiropas tirgum pārveidots Dodge Journey Crossroad
Dīzeļmotori un atšķirīga vizuālā apdare

Vai tas ir apvidus auto? Vai tas ir minivens? Šie ir jautājumi, kādi varētu rasties, raugoties uz Fiat Freemont Cross, kas tiks laists klajā Eiropas tirgū jau šoruden.

Atšķirībā no Fiat Panda Cross, šis nav jauns modelis, bet gan ASV pircējiem pazīstamais Dodge Journey Crossroad. Tiesa gan, Fiat ir aizstājuši amerikāņu versijas benzīnmotorus ar Multijet II turbodīzeļiem – 140 ZS 2,0 litru motoru ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, kā arī tāda paša tilpuma 170 ZS motoru, kas tiek piedāvāts gan 4x2 modelim ar manuālo pārnesumkārbu, gan pilnpiedziņas Freemont Cross, kas pieejams tikai ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Protams, auto rotā nevis Dodge, bet gan Fiat logo. Salīdzinājumā ar Latvijas tirgū jau zināmo standarta Freemont, jaunais Freemont Cross modelis piedāvā plašāku aprīkojumu, kā arī atšķirīgu vizuālo noformējumu, kas ietver melnu radiatora resti, tonētus lukturu stiklus un smalkākus interjera apdares elementus.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Fiat Doblo Combi MPV

What Car? Vērtē Novērtēts ar 2 no 5

Viens no praktiskākajiem Fiat modeļiem, kas noderēs arī ģimenes vajadzībām. Diemžēl tā izskats pārlieku daudz atgādina standarta komerctransportu

Lietota auto tests

Fiat 500 hečbeks (08-)