Video ziņas

Gudvudas ātruma festivāls - video

Gudvudas ātruma festivāls 2014
Ikgadējs auto entuziastu saiets
Skaties video!

Lielbritānijā šonedēļ notiek ikgadējais Gudvudas ātruma festivāls, kas ir tradicionāla apmeklējuma vieta ikvienam, kas sevi uzskata par tā dēvēto „benzīngalvu”.

No dažu simtu entuziastu pulcēšanās Lorda Mārča privātīpašumā, festivāls ir izaudzis par globāla mēroga notikumu, kas piesaista ne vien auto un autosporta entuziastus, bet arī ražotājus.   

Autoražotājiem šī kļuvusi par iespēju prezentēt jaunākos modeļus un konceptus. Ik gadu kāds ražotājs sponsorē arī iespaidīgu skulptūru pie Gudvudas muižas – šogad tas ir Mercedes-Benz, kas uz pasākuma norises vietu atgādājis  visnotaļ ambiciozu, 26 metrus augstu un 90 metrus garu mākslas darbu, kas sver 160 tonnas.

Tomēr tas nav viss – gan Mercedes, gan arī citi autoražotāji uz Gudvudas ātruma festivālu atveduši gan jaunus, gan ne tik jaunus, bet ikoniskus modeļus, kuru vidū ir LaFerrari, Porsche 918 Spyder un Pagani Huayra.

Skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.