Ziņas

Seat Leon iegūst pilnpiedziņas versiju X-Perience

Paaugstinātas caurgājamības modifikācija
Elektroniski kontrolēta pilnpiedziņa
Skaties fotogaleriju!

Spāņu autoražotājs Seat uzskata, ka Leon ST ir skaistākais universālis savā klasē, un tagad Leon modeļu saimei ir sagādājuši papildinājumu, izveidojot paaugstinātas pārgājības modifikāciju X-Perience. Lai arī tā nosaukums nešķiet revolucionārs un pārsteidzošs, jaunais Seat būs pamanāms jaunpienācējs, jo līdzināsies pazīstamajam Škoda Octavia Scout.

Tas būs aprīkots ar pilnpiedziņu un dzinēju jauda variēs no 108 līdz 180 zirgspēkiem. Lai rūpētos par vadītāja un pasažieru drošību, X-Perience tiks aprīkots ar jaunākajām elektroniskajām drošības sistēmām.

Caurgājamību nodrošinās pilnpiedziņas sistēma, kuras pamatā ir daudzdisku sajūgs un piektās paaudzes Haldex viskosajūgs, savukārt elektroniskās sistēmas nodrošina jaudas piedziņu uz riteņu asīm.

Līdzīgi kā vairums gadījumu, arī X-Perience labas saķeres gadījumā jauda tiks novadīta priekšējai asij. Apstākļiem pasliktinoties, elektriskā sistēma pieslēdz arī aizmugures riteņus, lai palīdzētu vadītājam saglabāt kontroli. Šāds risinājums ļauj gan ieekonomēt degvielu, gan izmantot auto bezceļu apstākļos. 

Salīdzinot ar standarta Leon ST universāli, šī modifikācija ir ieguvusi par 15 mm augstāku klīrensu un dažādas plastmasas aizsargu elementus, pasargājot virsbūves apakšu no dažādiem nelīdzenumiem un šķēršļiem.
 
Plānots, ka X-Perience modifikācija dīleru skatlogos nonāks šī gada rudenī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Seat Leon hečbeks

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunākais SEAT Leon ir ļoti daudzpusīgs auto. Ja meklējat aizraujošu un ietilpīgu hečbeku ar bagātīgu aprīkojumu, Leon būs viena no pirmajām izvēlēm.

Lietota auto tests