Ziņas

Latvijā sāk tirgot sportisko SEAT Leon Cupra

SEAT Leon Cupra jau pieejams Latvijā
265 vai 280 ZS jauda
Cena, sākot no 27 290 eiro

Latvijā nonākusi SEAT Leon modeļa vissportiskākā modifikācija Cupra, kam pieder visātrākā priekšpiedziņas sērijveida auto rekords leģendārajā Nirburgringas sacīkšu trasē Vācijā.

Auto cena Latvijā ir no 27 290 eiro (ieskaitot PVN). Cupra modifikācija papildina SEAT Leon modeļu saimi, kurā ir trīs un piecu durvju hečbeks, kā arī universālis ST, kas pieejams arī ar pilnpiedziņu.

SEAT Leon Cupra, kas pieejama kā trīs, tā arī piecu durvju hečbeka versijā, ir aprīkots ar divu litru četrcilindru benzīna turbomotoru, kas atkarībā no izvēlētās versijas attīsta 265 vai 280 zirgspēku jaudu. Pircēji var izvēlēties sešpākāpju manuālo transmisiju, vai tāda paša pārnesumu skaita sekvenciālo DSG pārnesumkārbu.

Visjaudīgākā SEAT Leon Cupra versija ar 280 ZS un 350 Nm līdz 100 km/h paātrināsies 5,7 sekundēs, bet mazāk jaudīgā versija (265 ZS) to paveiks par 0,1 sekundi lēnāk. Automobiļa maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h atzīmes. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš ir 6,4 litri benzīna uz 100 km.

Auto ir arī adaptīvā balstiekārta, kā arī sportisko priekšpiedziņas hečbeku segmentā tik retais, bet vadāmību būtisku uzlabojošais elements kā pašbloķējošais diferenciālis. Tāpat īpaši sportiska stila braucēji novērtēs, ka šim automobilim braukšanas elektronisko stabilizācijas sistēmu var pilnībā atslēgt.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.