Ziņas

Audi atsvaidzina A7 un S7 Sportback

Audi A7 feislifts
Kosmētiskas izmaiņas
Pārdošanā šoruden

Audi laiduši klajā atjaunināto Audi A7 un S7 Sportback. Līdz ar tā dēvēto „produkta modernizāciju” piecdurvju liftbeks ieguvis kosmētiskas izmaiņas un jaunākās Audi tehnoloģijas aprīkojumā.

Vizuālo izmaiņu vidū jāpiemin jauns radiatora restes dizains, jauna LED lukturu optika, jauna dizaina buferi un izpūtēja caurules.  

Diodes lukturos tagad ir standarta aprīkojumā visiem A7 Sportback, bet Matrix LED priekšējie lukturi ir papildaprīkojums.

Salonā Audi A7 Sportback pircēji var izvēlēties plašākas apdares iespējas – tai skaitā alumīnija/Beaufort valrieksta paneļus un Valcona ādas apdari. Pieejamas arī jaunas krāsu variācijas.   

Eiropā Audi A7 Sportback feislifts būs pieejams ar diviem benzīna un trīs dīzeļmotoriem ar jaudas parametriem no 218 ZS līdz 333 ZS.

Savukārt sportiskais Audi S7 Sportback tiks piedāvāts ar to pašu 4 litru tilpuma V8 biturbo motoru, kam jauda palielināta līdz 450 ZS. Pieejams arī 3,0 litru tilpuma TDI Biturbo Clean Diesel ar 320 ZS.

A7 Sportback pie dīleriem nonāks vasaras beigās. Modeļa bāzes cena Vācijā ir 51 300 eiro. Audi S7 Sportback Vācijā maksā, sākot no 82 300 eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!