Ziņas

Jaunā Subaru WRX STI pirmizrāde Latvijā

Jaunais Subaru WRX STI
300 ZS 2,5 litru turbomotors
Pirmizrāde AD REM Auto salonā

Maija sākumā Latviju sasniedzis jaunais Subaru WRX STI, ko jau var aplūkot un izmēģināt pie AD REM Auto - Subaru oficiālā pārstāvja.

Jaunākās paaudzes WRX STI modeļa dizains ir kļuvis sportiskāks, pat nedaudz agresīvāks, to izceļ priekšējā daļa – jaunie LED lukturi, paplašinātā reste un nedaudz sašaurinātais funkcionālais gaisa tvērējs.

Bez uzmanības nepaliek melnie 18 collu vieglmetāla diski, jo iepriekšējās STI versijās tos redzējām dzeltenus. Auto ir par par 1,5 centimetriem garāks, klīrenss par 1,5 centimetriem mazāks, bet riteņu bāze ir par 2,5 centimetriem garāka. Pateicoties tam, jaunais WRX STI ir kļuvis vēl stabilāks. 

Jaunie  WRX STI un STI GT ir aprīkoti ar 2,5 benzīna četru cilindru boksertipa motoru ar turbopūti, ģenerējot 221 kW (300 Zs) jaudu un 407 Nm griezes momentu. Auto pieejams tikai ar 6-pakāpju manuālo ātrumkārbu.

SI-Drive sistēma vadītājam ļauj izvēlēties auto reakciju trīs līmeņos – inteliģentajā jeb ekonomiskā, sportiskajā un asi sportiskajā “Sharp” režīmā. Pastāvīgā simetriskā pilnpiedziņa ir apvienota ar aktīvo centrālo diferenciāli DCCD, kas ļauj pašam vadītājam regulēt piedziņas jaudu priekšējā vai aizmugurējā asī.

AD REM auto gaida Jūs atvērto durvju dienās 16. un 17.maijā Subaru salonā, Brīvības gatvē 246, Rīgā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!