Video ziņas

Kā nevajadzētu transportēt auto?

Auto transportēšanas paraugs
Negaidīts iznākums
Skaties video

Automašīnas transportēšana ir visai delikāts un akurāts process. Lai viss noritētu veiksmīgi, nepieciešama atbilstoša pārvietošanas tehnika un pieredzējuši darbinieki, kuru iemaņas nepieļautu auto apskādēšanu.

Mūsu kaimiņzemē ne vienmēr viss iecerētais norit pēc plāna un vispārpieņemtām lietām tiek meklēti alternatīvi risinājumi.

Šoreiz par autovedēju tika izvēlēts vienkāršs Kamaz kravas auto un kupls pulks brašu vīru, kas sparīgi cenšas vieglo spēkratu nogādāt uz ceļa braucamās daļas.

Izvēlētā stratēģija ir gaužām vienkārša - blakus novietotie dēļi tiek izmantoti kā slidkalniņš un žigulītis nokļust uz zemes. Tiesa, savādāk, kā sākotnēji tika domāts.

Skaties video!





Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.