Ziņas

Pirmie Hyundai ix25 interjera attēli

Jaunais Hyundai ix25
Interjera un eksterjera attēli
Skaties fotogaleriju

Gaidāmais Hyundai saimes jaunpienācējs ix25 vēl nav piedzīvojis savu pirmo iznācienu uz plašās autoindustrijas skatuves, tomēr jau tagad zināms, ka gaidāma sīva cīņa ar tā sāncenšiem. Tam nāksies konkurēt ar tādiem segmenta milžiem kā Peugeot 2008, Nissan Juke, Renault Captur un Volkswagen Taigun. 

Kamēr mēs vēl gaidām priekškara pacelšanu, censoņu grupa no Ķīnas jau ir paspējusi iemūžināt pirmos iespaidus no auto interjera. Kā var secināt no internetā atrodamajām fotogrāfijām, nelielā krosovera salons izskatās nobriedis un bez liekām ārišķībām. Salīdzinot ar ix35 un Santa Fe, ix25 interjers ir vairāk vērsts uz praktiskumu un ērtāku slēdžu izvietojumu.

Arī attēlos redzamais eksterjers no Hyundai puses vēl nav apstiprināts, iespējams, ka ražošanai paredzētais modelis izskatīsies ļoti līdzīgs. Jaunā Hyundai ix25 pirmizrāde gaidāma Pekinas auto izstādē, kas norisināsies no 21. līdz 29. aprīlim.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Hyundai Tucson

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Hyundai Tucson ir laba vērtības un cenas proporcija, pievilcīgs vizuālais izskats un plaša labu motoru izvēle, taču gaitas un vadāmības īpašību ziņā tas atpaliek no dažiem konkurentiem.