Ziņas

Jaunais Audi R8 izbrauc Nirburgringas trasē

Jaunais Audi R8 vairs neslēpjas
Kopīga platforma ar Lamborghini Huracan
Klajā nāks nākamgad

Mūsu rīcībā nonākuši jaunākie Audi R8 spiegu foto, kuros nākamās paaudzes modeļa prototips jau redzams ar krietni mazāku kamuflāžas materiālu kārtu, kas ļauj precīzāk apjaust tā aprises.

Foto liecina, ka līdzīgi kā jaunais TT, arī nākamās paaudzes R8 daudz neatšķirsies no līdzšinējā modeļa. Nav noslēpums, ka tam ir kopīga platforma ar šogad klajā laisto Lamborghini Huracan. Tas nozīmē, ka arī jaunais R8 būs vieglāks nekā tā priekštecis.

Lai arī motoru klāstā paliks tie paši 5,2 litru V10 un 4,2 litru V8 benzīna dzinēji, dinamikas rādītāji būs iespaidīgāki. Audi arī apsver iespēju papildināt R8 modifikāciju klāstu ar vēl mazāka tilpuma benzīna turbodzinēju.

Jaunais Audi R8 nāks klajā nākamgad kā 2016.gada modelis.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.