Ziņas

Latviju sasniedzis jaunais Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW universālis
610 litru tilpuma kravas nodalījums
Cena, sākot no 15 664 eiro

Rīgā notiekošajā auto izstādē „AUTO 2014“, kas apmeklētājiem ir atvērta no šodienas, Peugeot prezentē jauno Peugeot 308 ar universāļa virsbūvi.

Tas ir ievērojami plašāks un garāks par savu priekšgājēju, bagāžas nodalījuma tilpums ir 610 litri un automašīnas garums ir 4,58 metri. Jaunais universālis ir mazliet vieglāks, nekā līdzšinējās paaudzes modelis, tāpēc tam esot labākas gaitas un vadāmības īpašības, apgalvo Peugeot.

Motoru klāstā pārsteigumu nav – Peugeot 308 SW pircēji varēs izvēlēties kādu no benzīna vai dīzeļa motoriem, kas jau šobrīd redzami 308 hečbeka klāstā.

Rīgas auto izstādē Peugeot prezentēs ne tikai jaunumus, bet arī jau zināmos modeļus: pilsētas apvidus automobili 3008, ģimenes universāli 5008, 508 GT modeli ar augstākās klases aprīkojumu, kompakto krosoveru Peugeot 2008, sportisko 208 GTi un RCZ.

Stendā var iepazīties ne tikai ar vieglajiem pasažieru automobiļiem, bet arī ar komerctransportu. Izstādē šoreiz var aplūkot Partner pilnpiedziņas speciālo versiju Dangel, kā arī ietilpīgo Boxer un Expert.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Peugeot e-2008

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Peugeot e-2008 ir bagātīgi aprīkots elektriskais krosovers ar lielisku interjeru, kas piedāvā lielu plašumu gan pasažieriem, gan viņu bagāžai. Ar vienu uzlādi veicamais attālums nav tik iespaidīgs kā Kia e-Niro un Hyundai Kona, tomēr Peugeot pārspēj abus konkurentus ar zemāku cenu. Ja nepieciešams relatīvi kompakts elektriskais SUV, e-2008 kandidatūru noteikti ir vērts izskatīt.