Ziņas

Students nopērk Audi R8 par YouTube sapelnīto naudu

YouTube atlīdzina video autoram
Students nopērk kāroto Audi R8
Skaties video!

Kamēr daļa Londonas iedzīvotāju sūdzas par troksni un citām problēmām, ko rada neskaitāmie ekskluzīvie un eksotiskie sporta auto pilsētas centra ielās, citi uz šo auto invāzijas rēķina pelna naudu.

Te nav runa par restorāniem, viesnīcām un modes namu saloniem, kas ir kā magnēts šo auto saimniekiem, bet gan „supermašīnu medniekiem”, kas, bruņoti ar videokamerām skraida apkārt šīm mašīnām, tās filmējot.  

Viens no tādiem puišiem ir 23 gadus vecais Pols Voless. Viņš ir izveidojis YouTube kanālu „Supercars of London”, kurā ir simtiem video ar Lielbritānijas galvaspilsētas ielās redzamajiem auto. Kā zināms, YouTube maksā naudu skatītāko video autoriem, un Pols Voless nav izņēmums. Piecu gadu laikā viņa video ir skatīti vairāk nekā 65 miljonus reižu, kas ļāvis viņam nomainīt savu veco Opel (Vauxhall) Astra pret Audi R8.

Protams, video ar paša iegādāto pirkumu jau nonācis YouTube. Jāņem vērā, ka auto nav jauns, bet gan lietots – Voless to iegādājies par 50 tūkstošiem mārciņu. Tomēr nesen skolu beigušam studentam tas ir pietiekoši liels pirkums, kas turklāt iegādāts par godīgi sapelnīto naudu - darot to, kas pašam patīk visvairāk. 

Skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.