Ziņas

Iemācies droši noparkot auto - bez maksas!

Bezmaksas parkošanās skola
Tikai sievietēm
Kļūsti par parkošanās meistari!

Grūtības ar auto novietošanu stāvvietā? Nebēdā, eksperti tevi iemācīs! DBS Autoskola (Drošas Braukšanas Skola), Opel un tirdzniecības centrs "Spice" turpina pāris gadus atpakaļ aizsākto tradīciju pirms 8. marta sievietēm dāvināt ļoti noderīgu un atraktīvu dāvanu – bezmaksas auto parkošanās īso kursu.

2014. gada meistarklases notiks Daugavas kreisajā krastā no 5. līdz 7. martam pie tirdzniecības centra "Spice Home". Ņemot vērā šī pasākuma lielo popularitāti, autovadītājas tiek aicinātas šīm meistarklasēm pieteikties līdz 3. martam.

"Auto novietošana stāvvietā, jo sevišķi paralēli brauktuvei, bieži daudziem autovadītājiem sagādā lieku stresu. Taču iemācoties dažus pamatprincipus, šī "problēma" pārvēršas par tīru dzīves sīkumu. Pirmo reizi šo meistarklašu vēsturē apmācības notiks ne tikai starp piloniem, bet arī starp reālām automašīnām," stāsta DBS Autoskolas apmācību direktors Artūrs Priednieks.

Meistarklasēs tiek aicinātas piedalīties gan tikko autovadītāja apliecību ieguvušās sievietes, gan pieredzējušas autovadītājas. Apmācības notiks gan ar dalībnieču personīgajiem automobiļiem, gan ar DBS Autoskolas mācību automobiļiem Opel Astra un Opel Insignia.

Vienlaikus ar meistarklasēm notiks arī dažādu Opel automobiļu testa braucieni, kuros jebkura dalībniece varēs noskaidrot kurš no Opel jaunajiem modeļiem iet visvairāk pie sirds.

Kādām no pasākuma dalībniecēm būs iespēja saņemt arī papildus dāvanas, kuru vidū ir drošas braukšanas kursi no Drošas Braukšanas Skolas, nedēļas nogale ar nelielo apvidus automobili Opel Mokka un tirdzniecības centra "Spice" dāvanu karte 100 € vērtībā.

Meistarklasēm iespējams pieteikties no 24. februāra līdz 3. martam rakstot uz DBS Autoskolas e-pastu info@dbs.lv vai zvanot 67450430.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.